MELLOW IZDELKI

MELLOW IZDELKI

Vsi izdelki iz linije MELLOW so narejeni v Sloveniji, pakirani v embalažo iz 100% reciklirane plastike ter ekološki in veganski.

 

MEHČALCI

  • Mehčalec za perilo BUFFY je šik a hkrati preprost. Eleganten, a vsekakor primeren tudi za vsakodnevne priložnosti. Mehčalec za perilo Buffy vas bo prevzel s svojo nežno, cvetlično aromo, v kateri je moč zaznati prefinjeno noto. Čutna aroma in puhast dotik spodbudita občutek, ki traja in traja …

 

  • Mehčalec za perilo BLUSH zagotavlja neponovljivo mehkobo. Diskretno, nežno in malenkost sramežljivo jo dopolnjuje aroma, ki po pranju zacveti v prikupno in lahkotno dišavo. Kombinacija nežnosti in arome pa pričara čudovito in dolgotrajno svežino ter vas popelje v umirjen Mellow svet.
    • Mehčalec za perilo BLOOM vas bo s  svojo sadno-tropsko aromo popolnoma očaral. Perilo je po pranju omamno dišeče in nežno, z njim pa se boste na skrivaj tudi z veseljem pocrkljali. Živahna aroma mehkega perila je kombinacija, ki se je ne boste nikoli naveličali.
    • Mehčalec za perilo BETTY vas z razkošno aromo popelje v sanje odete s sladko vanilijo. Po pranju bo perilo še več dni prijetno odišavljeno in nebeško mehko. Ovijte se v kombinacijo čudovitih arom in neponovljive mehkobe.

    Namen uporabe: Mehčalci za perilo so namenjeni strojnemu in ročnemu pranju. Po pranju perilo postane prijetno mehko ter daje svež in obstojen vonj. Mehčalci za perilo olajšajo likanje, skrajšajo čas sušenja in delujejo antistatično.

     

     

    DETERGENTI

    • Tekoči detergent za perilo WAVES vas bo prevzel z osvežujočo in nežno aromo ter odlično poskrbel za sveže in vedno čisto perilo. Nikar ne podcenjujte njegove moči, saj se super obnese tudi v boju z madeži na oblačilih.

    • Tekoči detergent za perilo WIND je popolna izbira za vsakodnevno pranje različnih tkanin. Navdušuje s čudovito sladko cvetlično aromo, ki se je enostavno ne moreš naveličati. Tkanine tudi brez uporabe mehčalca prijetno odišavi in je s skrbno preverjeno formulacijo kos marsikateremu madežu. V kombinaciji z Mellow mehčalci za perilo poskrbi za nepozabne Mellow trenutke.

    Namen uporabe: Tekoči detergent za perilo učinkovito odstranjuje madeže in ščiti tkanino pred bledenjem. Rezultat pranja je popolna čistoča perila, svežina ter prijeten vonj. Uporablja se za pranje vseh vrst obarvanih in belih tkanin (bombaž, lan, sintetika, mešanice sintetike in bombaža). Pri izbiri temperature pranja upoštevajte navodila proizvajalca tkanin. Pred pranjem ločite perilo po vrsti tkanine, barvi in stopnji umazanosti. Za občutljivo perilo (volna, svila) uporabite specialno sredstvo.

     

    EKOLOŠKA ČISTILA

    • Ekološko UNIVERZALNO ČISTILO poskrbi za čiste in sijoče površine v vašem domu. Z izjemno formulo je kos praktično vsaki umazaniji. Čistilo razpršite po umazanih površinah, pustite delovati 5 minut in obrišite z vlažno krpico. Za popoln rezultat uporabite še suho krpico ali papirnato brisačko in obrišite do čistega. Ekološko univerzalno čistilo očisti tudi maščobo, površinam pa pričara nepozaben lesk in krasen vonj.

    Ekološko univerzalno čistilo  ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    • Ekološko ČISTILO ZA KOPALNICO bo s svojim sladko-svežim vonjem po kokosu poskrbelo za vedno sijočo, čisto in dišečo kopalnico. Ekološko čistilo za kopalnico razpršite nesporedno na površino in ga pustite delovati 5 minut. Nato z vlažno krpico površino očistite in jo obrišite do čistega. Mmm, je tudi vas ta čaroben vonj popeljal v tropski raj? Ekološko čistilo za kopalnico se odlično obnese tudi v boju proti vodnemu kamnu in drugim nadležnim madežem v kopalnici. Če je obloga vodnega kamna trdovratna, postopek čiščenja ponovite.

    Ekološko čistilo za kopalnico Mellow ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    • Ekološko ČISTILO ZA TLA pričara vedno čiste in dišeče talne površine vašega doma. Naj vaša tla zasijejo in zadišijo. Ekološko čistilo za tla lahko nanesete direktno na tla, pustite delovati in preprosto pobrišete z vlažno krpico. Po želji ga lahko razredčite tudi z vodo in tla pobrišete s pomočjo moča. Vaša tla bodo popolnoma čista in prijetno odišavljena.

    Ekološko čistilo za tla ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    Uporabo ekološkega čistila za tla odsvetujemo za čiščenje marmorja, terakote in poroznih kamnov.

    • Ekološki TEKOČI DETERGENT ZA POMIVANJE POSODE pričara čisto, dišečo in sijočo posodo v vašem kuhinjskem koritu. Očaral vas bo s čarobnim pomladnim vonjem, nežno roza barvo in v 100% reciklirani embalaži poskrbel za pravo popestritev ob vašem kuhinjskem koritu.
      V približno 5 litrov tople vode vlijte 4 mililitre ali eno čajno žličko tekočega detergenta za pomivanje posode. V pripravljeno raztopino potopite umazano posodo, jo očistite in izperite s tekočo vodo. S priročno pumpico lahko tekoči detergent za pomivanje posode dozirate tudi neposredno na gobico s katero očistite umazano posodo.

    Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode učinkovito odstrani umazanijo in maščobo ter posodi in jedilnemu priboru vrne sijaj.

    Ekološki tekoči detergent za pomivanje posode  ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    • Ekološko ČISTILO ZA KUHINJO vas bo navdušilo s svojo izjemno formulo s katero je kos vsakemu mastnemu madežu. Ekološko čistilo za kuhinjo preprosto razpršite po umazani, zamaščeni površini, pustite delovati 5 minut in pobrišite z vlažno krpico. Kos je vsem površinam, na katerih se nabira trdovratna maščoba, hkrati pa poskrbi tudi za prijetno aromo, ki vas bo zagotovo navdušila.

    Ekološko čistilo za kuhinjo ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    • Ekološko ČISTILO ZA STEKLO s čudovitim sadnim vonjem učinkovito očisti steklene in druge gladke površine, ki niso občutljive na alkohol. Razpršite ga po umazani stekleni površini, nato pa z mehko krpico obrišite do suhega. Površine bodo v trenutku bleščeče, dišeče, čiste in popolnoma brez lis. Adijo mastni madeži, prstni odtisi in prah!

     

    Ekološko čistilo za steklo ne vsebuje nevarnih snovi (pesticidov v konzervansih, fosfatov, ftalatov, optičnih belil, triklosana, aromatskih ogljikovodikov in drugih nedovoljenih naravi škodljivih snovi).

    Uporabo ekološkega čistila za steklo Mellow odsvetujemo za čiščenje TFT in LCD zaslonov ter lakiranih lesenih površin.

     

    PRIPOMOČKI

    Uporabljate jo lahko za čiščenje različnih površin (kuhinjski elementi, mize, stoli, …), za čiščenje zamrzovalnika in hladilnika (tako zunanjosti in notranjosti), kuhalne plošče, nape, skled in skodelic, PVC oken, vrat.

    Odlično se obnese tudi za čiščenje fug, ploščic, kopalniških armatur in čevljev. Če na parketu ali linoleju zagledate kakšen gumijast madež oz. prasko od čevljev, je brez težav kos tudi temu.

    OPOZORILO: delovanje gobice najprej stestirajte na manjši neopazni površini, saj za preobčutljive površine gobica ni primerna.

    Zavojček vsebuje dve vsestranski gobici za čiščenje Spongee Pink.

    Uporabljate jo lahko za čiščenje različnih površin (kuhinjski elementi, mize, stoli, …), za čiščenje zamrzovalnika in hladilnika (tako zunanjosti in notranjosti), kuhalne plošče, nape, skled in skodelic, PVC oken, vrat.

    Odlično se obnese tudi za čiščenje fug, ploščic, kopalniških armatur in čevljev. Če na parketu ali linoleju zagledate kakšen gumijast madež oz. prasko od čevljev, je brez težav kos tudi temu.

    OPOZORILO: delovanje gobice najprej stestirajte na manjši neopazni površini, saj za preobčutljive površine gobica ni primerna.

    Zavojček vsebuje dve vsestranski gobici za čiščenje Spongee.

    • Kuhinjska krpa iz naravnih materialov CLEANEE je odličen pripomoček za čiščenje različnih površin (pult, kuhalna plošča, kuhinjsko korito, …). Hkrati pa je zaradi prisrčnega dizajna prava popestritev v vaši kuhinji.

     Narejena je iz naravnih, obnovljivih sestavin (celuloza, bombaž), ki so razgradljive v domačem kompostu.

     Krpico enostavno zmočite pod vodo, ožemite in pričnite s čiščenjem. V kombinaciji z ekološkimi čistili Mellow bo poskrbela za pravo harmonijo v vašem domu, vsekakor pa bo več kot odlično darilce tudi za vaše najbližje.

     Opozorilo: Zaradi naravnih materialov barva ob stiku z vodo malenkost zbledi, krpa pa se za nekaj milimetrov skrči.

     Zavojček vsebuje dve krpi.

     

     

    DIŠEČE SVEČE

    ...so polnjene v Sloveniji. Steklena embalaža je delo slovenske industrijske oblikovalke. Izdelek je veganski, kar pomeni, da ni testiran na živalih. Ne vsebuje ftalatov.

    • Dišeča sveča SARAI vas ovije v tančico šarmantnih orientalskih arom. Drzna, samozavestna in seksi – vse to je dišeča sveča Sarai. Z začinjenimi aromami in ščepcem lesnih not bo poskrbela za očarljiv vonj v vašem domu. Dišeča sveča Sarai je popolna popestritev vašega doma. Prostor intenzivno in prijetno odišavi in poskrbi za prijetno vzdušje.
    • Zaprite oči in vdihnite to omamno mešanico sveže nabranega kokosa in svežih cvetov, ki jih je pravkar poljubilo sonce … Mmm … Ta sladko-sadna dišava vas bo zagotovo navdušila. Dišeča sveča Lori bo poskrbela, da bo v vašem domu prijetno dišalo kar 35 ur. S svojim dodelanim dizajnom bo pričarala prijeten ambient in odlično popestrila vsak kotiček v vašem stanovanju.

    • Kaj se zgodi, ko se združijo sočne rdeče jagode in sladek šampanjec? Dišeča sveča ROSIE. Ta prečudovita dišeča sveča v nežni rožnati barvi bo zagotovo navdušila vse pripadnice nežnejšega spola (preverjeno pa tudi moške). Dišeča sveča Rosie bo popestrila družaben ženski večer, prebudila čute ob branju dobre knjige in zagotovo poskrbela za pozitivno razpoloženje v vašem domu.

    • Dišeča sveča ELEANORA navdušuje z razkošno, a hkrati večno priljubljeno dišavo, ki vas bo v svojih notah popeljala v umirjen SPA kotiček. Sveže citrusne arome in vonj nežnega zelenega čaja bodo poskrbele, da vaš dom zadiši po večni klasiki. Dišeča sveča Eleanora vas bo v žametne dišave objemala kar 35 ur.

     

    • Aroma sočne in ravno prav zrele breskve vas bo popeljala v sadne sanje. Sladka sadna dišava čutno in nežno odišavi prostor. Privoščite si sprostitveno kopel ali večerno branje najljubše knjige v družbi dišeče sveče RUBY. Svečka vas bo s svojim senzualnim vonjem razveseljevala kar 35 ur.

     

    • Vonj novorojenčka je eden tistih, ki se ga enostavno ne moreš naveličati. Mil, nežen in nadvse blagodejen. Mmm, tako prijeten! To pudrasto, blago aromo smo za vedno ujeli v dišečo svečo SOPHIE. Razvajajte se z vonjem pudrastega mandlja in čarobnega mošusa. Čeprav je aroma bolj umirjena, bo intenzivno odišavljala vaš dom do 35 ur.

     

    • Dišeča sveča IVY bo s skrbno izbrano kombinacijo arom v vašem domu pričarala čarobno vzdušje. Sladek pomarančni cvet, med, sandalovina in ščep slastne karamele vas bodo objeli v svojo sladkost in harmoničnost. Dišeča sveča Ivy bo vaš dom odišavljala približno 35 ur in poskrbela za aromatičen, meden vonj, ki se ga enostavno ne boste naveličali.

    Namig: Prvič naj dišeče sveče gorijo vsaj 4h, da se bo vosek lepo raztopil po celotni površini kozarca. S tem boste zagotovili, da bo dišeča sveča lepo in enakomerno izgorela do dna kozarca.

     

    IZDELKI ZA NEGO

    • Mmm … le kdo ne obožuje vonja sladkih, sočnih breskev? Mellow OLJNI GEL ZA PRHANJE je s svojo bogato, negovalno oljno formulo primeren za vse tipe kože, predvsem za vse tiste, ki imate težave s suho kožo.  Mellow oljnemu gelu za prhanje smo dodali oljni kompleks in vitamin C, ki kožo neguje in ščiti pred izsuševanjem. V celoto pa vse skupaj zaokroži koži prilagojen in prijazen pH. Po uporabi bo vaša koža nahranjena, mehka, gladka  in prijetno dišeča.

    Mellow oljni gel za prhanje je izdelan v Sloveniji in je dermatološko testiran. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora, ni testiran na živalih in je primeren za vegane. Ne vsebuje dodanih silikonov in ima koži prijazen pH.

     

    • Popolno razvajanje vaše kože se začne z Mellow KREMNIM GELOM ZA PRHANJE. Naravni izvleček tople, sladke vanilije in posebej zasnovana kremna formula sta zadetek v polno za vse tipe kože. Mellow kremni gel za prhanje pričara mehko in gladko kožo, ter vaše telo popelje v čuten svet sladkih arom in občutkov. Koži prilagojen in prijazen pH vašo kožo nahrani ter poskrbi, da je le ta mehka in gladka, kot še nikoli prej.

    Mellow kremni gel za prhanje je izdelan v Sloveniji in je dermatološko testiran. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora, ni testiran na živalih in je primeren za vegane. Ne vsebuje dodanih silikonov in ima koži prijazen pH.

     

    • Mellow INTIMNO MILO S PROBIOTIKOM zagotavlja skrbno izbrane sestavine prilagojene vsakodnevni negi intimnih predelov. Kožo ohranja negovano, čisto in vlažno. Z dodatnim probiotikom pomaga vzpostaviti in vzdrževati mikrobiosomsko ravnovesje kože intimnih predelov. Mellow intimno milo s probiotikom je s pH vrednostjo 4,0 odlična izbira za nego občutljive kože intimnih predelov žensk v vseh starostnih obdobjih. Primerno je tudi za nosečnice.

    Mellow intimno milo s probiotikom je izdelano v Sloveniji in je dermatološko testirano. pH je prilagojen intimnemu področju. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora, ni testiran na živalih in je primeren za vegane. Primeren je za nosečnice. Samo za zunanjo uporabo!

     

    • Mellow KREMA ZA ROKE navdušuje s svojo hitro vpijajočo, lahkotno formulo, ki ne pušča mastnega otipa. Po uporabi je občutek vaših rok svilnato gladek. Kombinacija arom maline in tople mlečne vanilije poskrbi za čaroben vonj vaših rok. Mellow krema za roke s skrbno izbrano formulo, obogatena z vitamini A, C in E vašo kožo neguje in hrani. V Mellow kremi za roke se skrivata tudi hranljiva karitejevo in kakavovo maslo. Nadvse šik in priročna embalaža omogoča shranjevanje tudi v najmanjši torbici s tem pa so vaše roke negovane na vsakem koraku.

    Mellow krema za roke je izdelana v Sloveniji in je dermatološko testirana. Izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora, ni testiran na živalih in je primeren za vegane. Ne vsebuje silikonov, parafina, alkohola, umetnih barvil.

    Nazaj na spletni dnevnik