Osvetlite Vaš poseben dan z očarljivimi poročnimi svečami

Vaša ljubezenska zgodba je enkratna in tako mora biti tudi vaš poročni dan.

Kaj pa, če bi lahko dodali še kanček čarobnosti in romantičnosti s prečudovito poročno svečo? Predstavljamo vam našo unikatno poročno svečo, ki bo napolnila vašo poroko s toplino in ljubeznijo. Preberite več o tej posebni sveči, ki bo zagotovo osvetlila vaš poseben dan.

1. Ročno izdelana lepota:
Naša edinstvena poročna sveča je ročno izdelana s skrbnostjo in ljubeznijo. Vsaka sveča je unikatna, saj jo izdelujejo spretni obrtniki, ki poskrbijo za vsak najmanjši detajl. Izbrana kakovostna voskasta masa zagotavlja dolgotrajno gorenje, tako da bo vaša sveča gorela svetlo in močno, kar bo dodalo čarobnost celotni slovesnosti.

2. Simbolizem in pomen:
Ta enkratna sveča predstavlja več kot le okras. S svojim sijajem simbolizira ljubezen in edinstvenost vašega odnosa. Ko boste na vaši poroki prižgali to posebno svečo, boste ustvarili simboličen trenutek, ki bo povezal vaše srce z eno samo iskrico.

3. Romantičen dodatek:
Na vašem poročnem prizorišču bo ta sveča služila kot romantičen dodatek. Postavite jo na mizo kot osrednji okras, na katerem boste izmenjevali zaobljube ljubezni. Ali pa jo umestite v posebno stojalo in jo prižgite med slovesno ceremonijo, ki bo vsem navzočim vzela dih.

4. Spomin za vedno:
Vaš poročni dan je eden izmed najpomembnejših trenutkov v življenju. Z našo unikatno poročno svečo boste ustvarili poseben spomin, ki ga boste lahko ohranili za vedno. Shranite svečo kot spomin na ta čaroben dogodek in jo v prihodnosti prižgete ob posebnih priložnostih, da obudite čudovite spomine.


Naša edinstvena poročna sveča bo vašemu posebnemu dnevu dodala pridih romantike in topline. Ročno izdelana lepota in simbolika te sveče bosta naredila vašo poroko še bolj posebno. Osvetlite svoj poročni dan s to unikatno svečo in ustvarite nepozaben trenutek, ki bo ohranjen v vaših srcih za vedno. Ne zamudite priložnosti, da sebi in svoji ljubezni podarite to čarobno doživetje.

 

POMEN POROČNE SVEČE

Soj moje luči naj spremlja vajin zakon.
Bolj kot darilo, sem nema priča
v hiši vajine ljubezni.

Ni treba, da bi gorela kadar sije sonce.
Toda, ko se bo stemnilo,
ko se bo bližal vihar, takrat me prižgi.

Ko bo izbruhnil prvi prepir,
ko te bosta na tihem mučili
potrtost in skrb, me prižgi.

Ko bo treba storiti prvi korak,
pa ne boš vedel kako, ko se boš hotel pogovoriti,
pa ne boš našel besed, ko boš hotel objeti,
pa bodo tvoje roke kat ohromljene,
tedaj me prižgi.

Moja luč v hiši je znamenje, svetlo in jasno.
Moja govorica je preprosta, drugi jo bo takoj razumel.
Vajina poročna sveča sem. Oba vaju imam rada.

Pustita me, naj gorim, kadarkoli in kolikor bo potrebno,
dokler me ne bosta oba skupaj z licem ob licu,
lahko upihnila. Tedaj bom hvaležno rekla:
Pa spet kdaj drugič!

Nazaj na spletni dnevnik